Radio Bambi

Sneg okovao Niš!

Zbog loših vremenskih uslova i snega koji od sinoć neprekidno pada, putevi u Nišu su uglavnom neprohodni, a jutros oko 8 časova došlo je i do lančanog sudara sa 17 povređenih. Građanima se savetuje da ostanu kod kuće. Zbog vremenskih uslova i slabe vidljivosti na auto-putu Beograd–Niš, kod petlje Trupale, obustavljen je saobraćaj u oba smera, javlja RTS, dok se deo saobraćaja preusmerava starim putem preko Aleksinca.

Jutros je na ovom delu auto-puta, kako javljaju vozači i putnici, stvorena velika kolona vozila koja su bila zarobljena u snegu.

Iz “Puteva Srbije” javljaju da su angažovani dodatni kamioni za čišćenje snega, a na terenu su od sinoć, kako kaže šef Zimske službe u Nišu Dragan Dimitrijević, gotovo sve niške ekipe koje čiste sneg, ali stanje dodatno otežava vetar koji pravi velike nanose, pa se građanima savetuje da ostanu kod kuće.

Sneg intenzivno pada od četvrtka popodne.

Više od 30 pripadnika niškog odreda Žandarmerije pomaže u uklanjanju vozila sa auto-puta kod Niša koja su nakon lančnog sudara ostala zaglavljena, a za vozače i putnike, kako kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, obezbeđena su voda i ćebad.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!