Radio Bambi

Srbiju čeka budućnost!

-„Srbija više nije zemlja nad kojom treba stajati i plakati, to je zemlja koju čeka budućnost, to je zemlja koja je rešila da raščisti sa svojim problemima“, – rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Predsednik Republike je rekao da je znao kakvu Srbiju zatiče, ali i da je znao kakvu Srbiju želi da ostavi onome ko će posle njega doći.

-“Ja sam znao kakvu Srbiju zatičem ako pobedim na izborima i znao sam kakvu Srbiju želim da ostavim onome ko posle mene dođe. Znao sam da smo u posebno teškoj ekonomskoj situaciji, da tu mora mnogo da se radi”, – rekao je večeras predsednik Nikolić gostujući u emisiji “Srbija, čekajući budućnost” na RTS-u.

Za sebe kaže da je posvećen osnovnoj predsedničkoj funkciji – da predstavlja Srbiju u zemlji i inostranstvu.

Predsednik je ukazao da Srbiju danas vode ljudi koji ne brinu o svom imidžu, već o poslu, kao i da je zemlja odlučna da reši i najteže probleme.

Govoreći o napuštanju funkcije u Srpskoj naprednoj stranci, Nikolić je rekao da su svi predsednici u svetu umeli da cene taj postupak, jer sada, kaže, otvara vrata ne kao funkcioner partije, već predsednik svih građana.

Nikolić je naveo da je u prvih 500 dana od kad je na funkciji predsednika bio posvećen osnovnoj predsedničkoj funkciji, a to je predstavljanje Srbije u svetu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!