Radio Bambi

Stravična nesreća kod Velike Plane!

Na niškom auto-putu kod Starog Sela, u smeru ka Beogradu, jutros oko 8 časova došlo je do stravične saobraćajne nesreće. -“Saobraćajna nesreća dogodila se u osam časova u smeru iz Niša ka Beogradu u mestu Staro Selo, kada je putničko motorno vozilo naletelo na kombi koji je bio zaustavljen. Stradale su dve osobe, a dve su zadobile povrede” – saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Prvo se u smeru ka Beogradu, kod motela ‘Stari hrast’, zaustavio vozač kombija, izašao iz vozila i sagnuo se ispod, sa zadnje leve strane, da pogleda gde je kvar. U tom trenutku na njega je naleteo ‘seat kordoba’ koji se kretao srednjom trakom. Od siline udarca na licu mesta poginuo je vozač kombija koji je stajao pored svog vozila, ali i dete u ‘seatu’ koje je nevezano spavalo na zadnjem sedištu.

Oboje iz putničkog automobila, osim nesrećnog deteta, i vozač i suvozač bili su vezani. Jedno od njih je povređeno teško, a drugo lakše.

Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i Hitna pomoć i vatrogasci, koji su došli iz obližnje Velike Plane.

U ovom trenutku, gužva je velika jer su kolone na auto-putu u smeru ka Beogradu duge zbog ove nesreće.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!