Radio Bambi

Svako okupljanje je opasnost širenja zaraze! (Video)

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik još jedom je jasno istakao da visoki predstavnik nema šta da traži u BiH, te da narodi koji u toj zemlji žive trebaju sami da se pobrinu za svoj život, počevši od imenovanja sudija i tužilaca. On je naglasio i da je stav Rusije da u BiH visoki predstavnik više nije potreban.

-“I neke druge zemlje ranije su to govorile, pa su pod uticajem američke administracije od toga odustale i sada o tome ne govore”, – rekao je Dodik gostujući u tv emisiji “Pečat”.

Dodik je govorio i o lošem odnosu međunarodne zajednice prema stavovima Republike Srpske, o Dejtonski sporazumu koji je značajno urušen, kao i tome kako će se Amerika dalje ponašati prema Srbima ukoliko na tamošnjim izborima za novog predsednika pobedi Džozef Bajden.

Odmah na početku emisije nezaobilazna tema je bila i aktuelna epidemiološka situacija, stanje u zdravstvu, te mogućnost uvođenja vanrednog stanja.

Snimak cele emisije pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!