Radio Bambi

Sve se nema, a milioni se troše na šoping!

Istina je da u Republici Srpskoj i FBiH deo stanovništva živi veoma loše, ali da je toliko loše koliko svakodnevno predstavljaju pojedini mediji (opozicioni), to veze sa istinom nema. Kafići, restorani, diskoteke, klubovi, tržni centri širom Srpske uglavnom su puni.

A da nije sve tako crno u novčanicima svih građana pokazuje i podatak da je 29. novembra ove godine promet preko fiskalnih kasa u maloprodaji iznosio 27,65 miliona maraka.

Po uzoru na zapadne zemlje i domaći trgovci su poslednjeg petka u novembru organizovali dan za šoping i velika sniženja – Black Friday.

Šoping groznica tresla je celu Srpsku, a zvanični podaci Poreske uprave Republike Srpske navode da je 29. novembra ove godine promet preko fiskalnih kasa u maloprodaji iznosio 27,65 miliona maraka.

Šopingmanija se nije zaustavila posle ‘Crnog petka’ nego traje i dalje. Tako će biti tokom celog decembra, ali i januara, jer je ovo doba slava i praznika. 

Dakle, nije nama baš toliko teško i loše, koliko ‘neki ljudi’ govore.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!