Radio Bambi

Tragedija u Banjaluci, sin pao sa balkona, majka se ubila!

Desetogodišnji dečak poginuo je sinoć u padu sa četvrtog sprata stambene zgrade u Banjaluci. Tragedija se dogodila oko 19:50h u Ulici Veljka Mlađenovića. Dečak je odmah prebačen u bolnicu vozilom Hitne pomoći, ali je oko 20:55h preminuo.

Brojni stanari okupili su se sinoć pored zgrade gde se tragedija dogodila. Policija je obavila uviđaj, a majka dečaka je, nakon što je saznala da je njen sin izgubio bitku za život, ‘nestala’, da bi jutros bila pronađena mrtva.

D. S. (39), majka stradalog dečaka pronađena je rano jutros obešena.

-“Beživotno telo majke pronađeno je oko četiri časa, u ulici Zdrave Korde u Banjaluci. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela”, – rekla je novinarima Marija Markanović, portparol Policijske uprave (PU) Banjaluka.

Majka je po saznanju da je njen desetogodišnji sin podlegao povredama nakon pada sa balkona, pobegla od rodbine u nepoznatom pravcu. Organizovana je potraga. Informacija o njenom nestanku i izgledu odmah je proširena i preko društvenih mreža građanima, ali, nažalost, to nije dalo rezultata.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!