Radio Bambi

“Tropic” otvorio svoj treći market u Bijeljini!

U šoping centru “Bijeljina City Mall”, na adresi Sremska 10, proteklog vikenda domaći trgovački lanac “Tropic” otvorio je novi market. Novi objekat se prostire na 1.150 kvadratnih metara i raspolaže asortimanom od 15.000 artikala.

U novom marketu zaposlena su 63 radnika. “Tropic” je i u novootvorenom marketu predstavio svoju raznoliku ponudu sa posebnim naglaskom na gotova jela, pekarske, poslastičarske i mesne proizvode, te voće i povrće, i ribu.

-“Otvaranjem novog marketa u Bijeljini doneli smo i nekoliko noviteta kada je u pitanju program prehrane. Osim dobro poznatih samouslužnih vitrina sa gotovim jelima, salatama, supama i čorbama, danas smo predstavili još jednu samouslužnu vitrinu sa seckanim svežim voćem, žitaricama i mlečnim proizvodima, koja će mnogim kupcima biti idealan izbor za zdrav i balansiran doručak. Osim toga, proširili smo ponudu i predstavili nove proizvode iz naše razvojne kuhinje, kako u segmentu slanog, tako i slatkog programa”, – istakla je Aleksandra Marković, portparolka trgovačkog lanca “Tropic”.

Radno vreme novootvorenog marketa je od ponedeljka do subote od 7 do 21 čas, te nedeljom od 9 do 17 časova.

Pored novog prodajnog objekta “Tropic” u Bijeljini od ranije ima svoj mega market – “Tropic centar” na ‘Pavlovića putu’ i market u ulici Neznanih junaka na broju 69.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!