Radio Bambi

Trudnica imala spontani pobačaj posle napada!

Sanja Jeremić (34) iz Jagodine, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, imala je spontani pobačaj posle napada bahatog vozača, koji joj je slupao auto samo zato što je ispred semafora ostala u kvaru i slučajno mu blokirala put! Kako portal „Alo!” prenosi, policija je zbog ovog incidenta privela Predraga Milića (48) iz Svilajnca, šefa obezbeđenja Prekršajnog suda u Jagodini, protiv koga je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Drama nasred ulice odigrala se 29. maja oko 15:30h, na raskrsnici ulica Kneza Lazara i Kneza Milete u Jagodini.

Sanja Jeremić je u vreme saobraćajnog špica vozila koleginicu s posla. Automobil joj se ugasio iznenada i stao baš ispred semafora. Problem je nastao kada se iza nje zaustavio Milić, koji se unervozio što mu je blokiran prolaz.

-“Milić je zaustavio svoj „sitroen” i odmah počeo da trubi kada je video da se auto ispred njega ne pomera. Nervozan što ne može da prođe, prvo je počeo da turira, a onda je prešao u levu traku i provukao se između jednog „juga” i Sanjinog auta i prošao ispred nje. Urlao je na nju kroz otvoren prozor što je blokirala traku. Nije birao reči Besno je mahao rukama, pretio joj i psovao je. Neverovatno je što nakon obilaska Sanjinog auta nije nastavio put, već je stao ispred nje i nastavio torturu. Prvo je sav razjaren izletao iz auta i urlao nazivajući je pogrdnim imenima. Ni to mu nije bilo dosta, nego se vratio u auto, a onda dva-tri puta pod punim gasom išao napred-nazad i bukvalno se zakucavao zadnjm delom svog auta u njen! Žena je bespomoćno vrištala, pokušavajući i dalje da pokrene svoj auto i ode. Njena koleginica je uplašeno izašla iz vozila, pokušavajući da smiri situaciju, ali bezuspešno. Tek kada se uverio da je njen auto slupan, vratio se u svoj, ali se ubrzo pojavila policija i privela ga. U njegovom autu je bio zemenik tužioca N. N. i žena iz računovodstva Prekršajnog suda. Zamenik tužioca mu je mahao rukama da prekine, govoreći mu: ‘Šta ti je, je l‘ si lud?!’, ali nije vredelo” – navodi izvor blizak istrazi.

Na poziv Sanjine koleginice stigla je Hitna pomoć, a lekari su odmah videli da je doživela jak stres. Trudnica je posle ukazane pomoći prebačena u bolnicu na preglede. Dežurni lekari su utvrdili da je preživela traumu. Dva dana kasnije doživela je spontani pobačaj.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!