Radio Bambi

U saobraćajci teško povređena voditeljka TV Pink!

Tri osobe su jutros povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod KBC-a “Dragiša Mišović” u Beogradu. Među povređenima je i voditeljka ‘Televizije Pink’ Dea Đurđević. U nesreći koja se dogodila oko 6 časova, učestvovalo je nekoliko putničkih vozila, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je, prema prvim informacijama, najverovatnije proklizavanje na ledu.

Intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Tri povređene osobe prevezene su na VMA. Profesor doktor Darko Mirković sa VMA rekao je da je primljeno troje povređenih, od kojih dvoje sa teškim povredama.

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila. Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje. Voda, zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana, slivala se niz ulicu, zbog čega se stvorila poledica.

Dea se nakon saobraćajke, u kojoj je između ostalih zadobila i teške povrede ekstremiteta, nalazi u operacionoj sali, gde lekari daju sve od sebe da saniraju povređe koje je zadobila.

Pojedini portali preneli su. još uvek, nepotvrđenu i nezvaničnu informaciju, da je popularna voditeljka u nesreći izgubila ruku.

-“Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenutku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila, ona je pozvala kolege na ‘TV Pink’ i javila im da će kasniti na posao zbog udesa, a nekoliko minuta kasnije na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to se nije dogodilo, već je bez nje ostala kada ju je udario autobus. Voditeljka je prema poslednjim informacijama van životne opasnosti na VMA i nema unutrašnjih povreda, a otkinutu ruku su lekari ‘stavili na led’ i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje”, – piše “Alo!”

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!