Radio Bambi

U subotu otvaranje bazena u Loparama!

Novoizgrađeni bazeni u Loparama biće svečano otvoreni u subotu, 6. jula, u 11 časova. Bazeni su investicija Vlade Antića, Majevičana koji živi i radi u Švajcarskoj, a njegov sin Dario najavljuje da će u toku sezone kupanja priređivati brojne animacije za najmlađe posetioce, te da će u okviru bazena raditi i luksuzni restoran. Cena dnevne ulaznice za odrasle je 5 KM, a za decu 3 KM.

Skupštinskom odlukom svi učenici osnovne i srednje škole u Loparama, njih 903, dobili su sezonske propusnice za bazene, za šta će iz lokalnog budžeta biti izdvojeno 25.000 KM, a ulaz za decu predškolskog uzrasta je besplatan.

-“Naša misija je da obogatimo ponudu turizma na području opštine Lopare. Time pružamo mesto u prirodnom okruženju za druženje, opuštanje i rekreaciju, kako našim meštanima, široj okolini, tako i našim dijasporcima koji letnji odmor provode u rodnim mestima. Naša ponuda za odmor i rekreaciju se sastoji iz dva bazena kristalno plave vode, opremljenih najmodernijim sistemom za prečišćavanje i dezinfekciju. Voda cirkuliše i automatski se dezinfikuje tokom čitavog rada bazena. Tako je voda čista ne samo ujutro nego tokom čitavog dana. Možete da se kupate čitav dan u čistoj vodi. Veći bazen, prilagođen odraslima je dimenzija 30x15m, dubine 1,50-1,80m, dok je dečiji bazen dimenzija 12x4m i dubine 50cm, ukrašen gljivom, koja je posebna atrakcija najmlađima. U budućnosti je u planu izgradnja i olimpijskog bazena sa skakaonicama, dok se izgradnja moderno opremljene teretane i igraonice privodi kraju. Kako bi se naši gosti mogli potpuno opustiti i napuniti baterije na raspolaganju su im suncobrani i komforne ležaljke. Našim gostima je takođe na raspolaganju teretana na otvorenom i teren za odbojku na pesku. Naši najmlađi posetioci se mogu zabaviti kako u plitkim bazenima, tako i na veselom igralištu koje je koncipirano baš za njih. Naša posebna preporuka je moderni restoran u sklopu bazena sa širokom ponudom specijaliteta domaće i strane kuhinje”, – saopšteno je iz preduzeća ‘Octopus-Bazeni Lopare’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!