Radio Bambi

U Vlasenici uskoro postavljanje video nadzora

U Republici Srpskoj svi veći gradovi su pokriveni video nadzorom, a uskoro će takvi projekti biti realizovani i u manjim lokalnim zajednicama. Jedna od takvih je i Vlasenica, gde je tamošnji načelnik pokenuo inicijativu za realizaciju ovog projekta.

Sve je definisano na današnjem sastanku načelnika opštine Vlasenica Miroslava Miće Kraljevića sa načelnikom Policijske uprave (PU) Zvornik Aleksandrom Vasiljevićem, komandirom Policijske stanice (PS) Vlasenica Zoranom Radivojevićem i njihovim saradnicima.

Kako saznajemo, zvanično je dogovorena realizacija projekta uspostavljanja sistema video-nadzora, kao jedna od mera preventivne zaštite građana i njihove imovine, ali i kao način da se poveća nivo bezbednosti saobraćaja, javnog reda, mira i opšte bezbednosti u Vlasenici.

Na sastanku su definisane konačne lokacije za instalaciju video nadzora i predviđeno je da sistemom video kamera budu pokrivene sve javne površine, ulice, raskrsnice, objekti i parkinzi u urbanom delu Vlasenice.

Projekat realizuje Opština Vlasenica u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!