Radio Bambi

Ubio komšiju sa kojim ga je varala žena!

Kemal Trnčić (41) iz Prijepolja, iz vatrenog oružja ubio je komšiju auto-limara Mermina Kovačevića zvanog Braco, u sarajevskom naselju Ilidža. Tragedija se dogodila u nedelju, kada je Trnčić zatekao svoju nevenčanu suprugu Amelu Muhović u krevetu sa Bracom.

-“Komšija Kemo je iz Prijepolja došao ovde, radio je dugo kao pekar. Radio je uglavnom noću. Svi smo mi znali da je njegova Amela u nekoj tajnoj šemi sa Bracom. Braco je bio gluvonem, imao je ženu i dvoje dece. I Kemo je sumnjao, ali nije želeo da veruje da je to istina. Zašto se u nedelju uveče vratio kada je otišao na posao to niko ne zna. Čuli smo sigurno 15 hitaca, ali smo mislisli da neko baca petarde ili puca zbog slavlja. Kasnije smo shvatili da je Kemo zatekao u svojoj kući i u svom krevetu ženu sa komšijom, pa ga je ubio. Prvo se pričalo da je pucao u nju, ali ipak se ubrzo saznalo da je ubio ljubavnika svoje supruge”, – priča komšija koji je zahtevao da mu se ne objavi identitet.

Telo ubijenog pronađeno je u hodniku kod vrata, što ukazuje na to da je pokušao da se spase begom, ali nije uspeo.

Trnčić se tereti za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja.

U toku jučerašnjeg dana obavljen je i pretres kuće. Pronađeni su automatska puška i pištolj. Iz kojeg je vatrenog oružja usmrćen Braco, pokazaće istraga i veštačenje.

Trnčić i njegova nevenčana supruga Amela, s kojom ima dve maloletne ćerke, su pozvali policiju, a kada su policajci stigli oboje su tvrdili da je Braco u njihovoj kući počinio samoubistvo, što se odmah pokazalo kao netačno. I Muhovićeva je bila privedena, ali je puštena na slobodu.

Trnčiću je određen pritvor dok traje detaljna istraga, zbog opasnosti da bi puštanjem na slobodu mogao pobeći.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!