Radio Bambi

Ubistvo zbog imovinskih odnosa!

U oružanom obračunu, u Maoči kod Brčkog, danas je ubijen Ramo Lević zvani Gadafi, koga je iz vatrenog oružja ubio Hasib M. Portparol Policije Brčko distrikta Halid Emkić rekao je da se policija uputila na lice mesta, odmah nakon dojave da u Maoči dva lica pucaju jedan na drugog. -“Nakon dojave odmah smo se uputili na mesto događaja, gde smo kod obližnjeg mosta primetili kako jedno lice leži na cesti. Pronađena je osoba inicijala L.R. /72/, koja je davala znakove života. Uprkos lekarskoj pomoći iz Zdravstvenog centra Brčko, ovo lice je preminulo usled teških telesnih povreda”, – rekao je Emkić.

On je potvrdio da je policija brzom akcijom uhapsila lice čiji su inicijali H.M. /64/ s područja Maoče, za koje se sumnja da je izvršilo ubistvo.

To lice je privedeno u prostorije Policije Brčko distrikta i nad njim se vrši kriminalistička obrada. O svemu je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta, pod čijim nadzorom se vrši uviđaj i preduzimaju druge istražne mere i radnje.

Nezvanično, sukob između Gadafija i Hasiba nastao je zbog nerešenih imovinskih odnosa.

Sukoba su iz istih razloga imali i ranije.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!