Radio Bambi

Uhapšen bombaš iz BL!

Pripadnici Centra javne bezbednosti Banjaluka uhapsili su Željka Stevanovića, osumnjičenog za ubistvo vozača autobusa Bore Topića. Stevanović je uhapšen u banjalučkom naselju Lazarevo u blizini Železničke stanice, sinoć u 23 časa i 45 minuta.

Prilikom hapšenja nije pružao otpor, izjavio je načelnik Centra, Mladen Marić, na vanrednoj konferenciji za novinare. Nakon hapšenja Stevanović je priveden u službene prostorije Centra javne bezbednosti Banjaluka gde je u toku kriminalistička obrada, posle čega će biti predat u nadležnost Tužilaštva, potvrdio je načelnik Mladen Marić.

On je novinarima u Banjaluci rekao da je Stevanović prilikom hapšenja u neposrednoj blizini Železničke stanice u Banjaluci pokušao da pobegne, ali da ga je u tome sprečila policija. Marić kaže da je uhapšeni komunikativan i da sarađuje sa policijom.

-“Uhapšeni je u izjavi policiji rekao da se krio u užem području banjalučkog naselja Lazarevo i da je povremeno bio na otvorenom”, – naveo je Marić.

Odmah po hapšenju pozvani su predstavnici Službe hitne pomoći koji su pregledali osumnjičenog, koji je prilikom hapšpenja na sebi imao crne pantalone i jaknu i belu košulju. Marić je rekao da policija ima saznanje da je Stevanović, od izvršenja krivičnog dela, boravio na području Lazareva i Trapista, te da nije napuštao ta banjalučka naselja.

Podsećamo, osumnjičeni Stevanović je u četvrtak bacio bombu u gradski autobus, u naselju Lazarevo u Banjaluci, kada je smrtno stradao vozač autobusa Boro Topić, a dvoje putnika lakše povređeno.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!