Radio Bambi

Uhapšen migrant osumnjičen za ubistvo u Sarajevu!

Hišam Aglaras, migrant iz Maroka, koji je osumnjičen za ubistvo Јasmina Berovića (36) u sarajevskom naselju Otes, uhapšen je, a to je novinarima potvrdila portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS) Azra Bavčić. -“Uhapšen je državljanin Maroka čija fotografija je objavljena i za kojeg se pretpostavlja da je jedan od izvršilaca ubistva. Za drugom dvojicom se i dalje traga”, – rekla je Bavčićeva novinarima.

Portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić izjavio je da je uhapšeni migrant iz Maroka lociran i pronađen na lokalitetu kod kompanije “Energoinvest” na području opštine Ilidža.

-“Priveden je u službene prostorije Uprave policije KS. Vrše se određene provere i kriminalistička obrada”, – rekao je Hadžiabdić novinarima.

Trojica migranata su u utorak, 17. novembra, u Barskoj ulici nožem napala meštane naselja Otes. Tom prilikom Berović je ubijen, a teške povrede zadobio je Tarik Džamalija, čije je zdravstveno stanje stabilno.

Meštani Ilidže juče su se okupili u Maloj aleji kako bi osudili ovo ubistvo, te uputili poruku da nadležne institucije konačno moraju pronaći način da sklone migrante sa ulica. 

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!