Radio Bambi

Uloženo više od tri miliona, a još nije u funkciji!

Izgradnja nove Autobuske stanice u Bijeljini završena je pre tri godine, a stanica još uvek nije u funkciji. Razlog je nezainteresovanost gradonačelnika Ljubiše Petrovića, tvrde to iz Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”. Predsednik Saveta MZ Dašnica, Goran Novaković, rekao je da je očigledno da niko iz Gradske uprave neće da pomogne da se reše problemi sa novom stanicom, ako uopšte postoje neki problemi.

Odbornik u Skupštini grada Bijeljina, Zoran Sofrenić, rekao je da je jedan od ozbiljnijih autoprevoznika u regiji bio zainteresovan da pregovara o korištenju nove Autobuske stanice.

Istaknuti funkcioner SNSD-a i direktor “Autoputeva Republike Srpske”, Nedeljko Ćorić, smatra da je glavni krivac što nova stanica nije u funkciji gradonačelnik Ljubiša Petrović, te da je ovo samo jedan u nizu projekata koji su zaustavljeni u Bijeljini zbog nesposobnosti gradonačelnika i njegovih saradnika.

Više u video prilogu NTV “Arena” koji možete pogledati ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!