Radio Bambi

Upao u kuću bivše žene, a onda je nastao horor!

Protekle noći u Pribojskoj banji se dogodila nezapamćena tragedija u ovom kraju. Muškarac inicijala R.T. (63) ranio je četiri osobe, svoju bivšu suprugu M.T (60), bivšu taštu D.V. (83), bivšu svastiku D.R. (63) i bivšeg pašenoga R.R. (63). Napadač je svoje žrtve napao nožem i puškom, a na kraju je izvršio samoubistvo tako što se obesio.

Do krvavog pira je došlo kada je R.T. pijan upao u kuću kod bivših svastike i pašenoga, u kojoj su živele i njegova bivša žena i bivša tašta.

On je sa vrata ispalio hitac kojim je svog pašenoga, R.R. pogodio u grudi. Zatim je potegao nož i svoju bivšu suprugu M.T. ubo u predelu grudi. Nožem je zatim nasrnuo i na bivšu svastiku D.R. koju je ubo u predelu grudi i porezao po rukama. Na kraju je bivšoj tašti D.V. naneo posekotine po ruci.

-“D.R. (63) je primljena sa otvorenom ranom na grudnom košu i povredama tetive na levom kažiprstu. Rane su nanete hladnim oružjem. Operisana je i trenutno je u stabilnom stanju, nije životno ugrožena. D.V. (83) ima posekotine na ruci i ona je takođe stabilno. Ostale dve povređene osobe su prebačene u bolnicu u Užicu”, – rečeno nam je iz bolnice u Priboju.

-“R.R. (63) je primljen sa prostrelnom ranom od puščanog metka na grudnom košu sa desne strane. Operisan je i pod stalnim je nadzorom. M.T (60) je primljena sa otvorenom ranom na levoj strani grudnog koša. Uradili smo sve što je bilo u našoj moći. U teškom je stanju i rano je davati bilo kakve prognoze”, – rečeno nam je iz bolnice u Užicu.

Ljutnja, alkohol i ‘nedovršena posla’, često su okidač da se u čoveku probudi najgore i najopasnije biće, a kako navode komšije, R.T. je i protekle noći bio pod uticajem alkoholnog pića koje je inače vrlo često konzumirao.

-“Često su se svađali, ja verujem da je to bilo oko imovine. Iako su se razveli, često su se svađali i viđali zbog nerešenih stvari. On je mnogo pio, stalno sa svađao s njima i govorio kako su ga zeznuli za imovinu i neke novce njegova bivša žena, njeni sestra majka i zet. Ipak, niko od nas nije slutio da ovako nešto može da se dogodi”, – kaže jedan od komšija.

Bivši supružnici iz dugogodišnjeg braka imaju dva sina i jednu ćerku. Reč je o odrasloj deci.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!