Radio Bambi

Utopio se dečak u Ulcinju!

Petnaestogodišnji Čejlan Ukić iz Novog Pazara utopio se na Velikoj plaži u Ulcinju. Nesreća se dogodila juče, a njegovo telo dovezeno je vozilom hitne pomoći u ulcinjski Dom zdravlja, ali mu nije bilo spasa. Nisu poznate okolnosti pod kojima se utopio, pa će biti obavljena obdukcija. Ovo je šesta smrt na moru kod Velike plaže tokom ove sezone. Pre sedam dana srce je u moru izdalo Ćemala Blacu /50/, državljanina Velike Britanije. Dan kasnije život je u talasima izgubio Deljulj Čauši /55/  iz Peći.

U julu su život izgubili Adrian Hameli /19/ iz Prizrena i nepoznati muškarac srednjih godina čije je telo more izbacilo na plaži Noki bič. U maju se na Velikoj plaži utopio 23-godišnji Nikola Kampić iz Platičeva kod Rume.

U posljednjih deset godina, jedino leto koje je prošlo bez utapanja je bilo 2010. godine, kada je tokom čitave letnje sezone more bilo mirno i bez talasa.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!