Radio Bambi

Xiaomi otvara prvu prodavnicu u Novom Sadu!

Nakon otvaranja prodajnih objekata u Beogradu, koje su obeležili neverovatni popusti, dugački redovi zainteresovanih kupaca i brojne poznate ličnosti, kompanija ‘Xiaomi’ uz partnerstvo sa distributerom, kompanijom ‘PC Centar’, otvara prvu ‘Mi’ prodavnicu u Novom Sadu. 15. decembra (nedelja) od 12 časova u tržnom centru ‘BIG’, povodom otvaranja novog prodajnog objekta, ‘Xiaomi’ je pripremio velike popuste i još veća iznenađenja.

Prva osoba u redu ostvaruje pravo da kupi ‘Mi Note 10’, prvi telefon na svetu sa penta kamerom, za samo 1 dinar. Druga osoba u redu, ostvaruje pravo da kupi najpopularniji ‘Xiaomi Ecosystem’ proizvod – ‘Mi’ Električni trotinet, za samo 1 dinar.

Najbržih 10 osoba mogu kupiti ‘Mi A3’ za 9.999 dinara, dok najbržih 100 osoba mogu kupiti ‘Redmi 7A’ za 6.999 dinara.

Naravno, svaki posetilac ima pravo na samo jednu kupovinu proizvoda po specijalnoj akcijskoj ceni.

Pored toga, na gotovo ceo asortiman važi 20% popusta na dan otvaranja, a svi koji kupe bilo šta tog dana dobijaju vaučer od 3.000 dinara za narednu kupovinu veću od 15.000 dinara.

U ekskluzivnom prostoru u tržnom centru ‘BIG’ Novi Sad svi zainteresovani mogu da se upoznaju sa celokupnim prodajnim asortimanom kompanije ‘Xiaomi’. Prvenstveno mobilni telefoni po kojima je ‘Xiaomi’ najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, prečišćivača vazduha i električnih skutera.

‘Mi Store’ se nalazi u tržnom centru ‘BIG’ Novi Sad i radi svakog radnog dana, kao i vikendom, od 10h do 22h, od dana otvaranja – 15. decembar 2019. godine.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!