Radio Bambi

Zaglavila joj se štikla, pa uletela u izlog! (Video)

U banjalučkom naselju Malta dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povređenih, a pričinjena je znatna materijalna šteta. Do nesreće je došlo kada se devojka, čiji identitet nije saopšten, a koja je upravljala automobilom ‘pežo 301’ zakucala u izlog jedne prodavnice.

Kako saznajemo, nesrećna devojka je ispričala policiji da je vozila u kružnom toku i prilikom izlaska iz njega zaglavila joj se štikla između papučica za gas i kočnicu. U tom trenutku je vozilo naglo ubrzalo i ona se uplašila. Kada je videla da na trotoaru nema pešaka, skrenula je desno. Vozilom je izbegla ‘golfa’ koji je bio parkiran na trotoaru, pregazila saobraćajni znak i zatim se zakucala u stakleni izlog prodavnice.

Od siline udara, pola vozila je završilo u radnji u kojoj je pričinjena veća šteta, kao i na njenom službenom automobilu. Na sreću, u radnji se nalazio samo radnik koji nije povređen.

Policija je ubrzo izašla na lice mesta i obavila uviđaj, a nakon toga je uz pomoć šlep službe auto odvezen.

Na video snimku sa obližnje nadzorne kamere, koji možete pogledati ispod ovog teksta, vidi se kako automobil prelazi preko ivičnjaka i trotoara, i zakucava se u izlog prodavnice. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!