Radio Bambi

Zbog raskida pucao devojci u glavu!

Devojka inicijala M.Đ. (30), ubijena je juče u beogradskom naselju Kotež, kada joj je u glavu pucao bivši dečko S.G. (31) koji nije želeo da prihvati raskid. Podsetimo, u stanu je pronađeno njeno beživotno telo sa prostrelnom ranom na glavi, a kraj nje je ležao mladić bez svesti, koji je na glavi takođe imao prostrelnu ranu.

Sumnja se da je mladić, nakon što je upucao Marinu, pokušao sebi da oduzme život. On se trenutno nalazi u bolnici, na Intenzivnoj nezi i lekari se bore za njegov život.

Motiv za užasan zločin najverovatnije je raskid veze. Naime, M.Đ. je raskinula sa momkom koji je već neko vreme boravio u Švedskoj, što on nije želeo da prihvati. Nakon burne rasprave, komšije su čule pucnje iz vatrenog oružja i pozvale policiju. Prema kazivanju komšija, nesrećna devojka je stan u Kotežu iznajmljivala jer nije bila iz Beograda, nego iz okoline Loznice. Tu je živela zajedno sa sestrom i obe su studirale.

-“On je insistirao da se pomire, bio je opsednut njome. Nije htela, blokirala ga je na svim društvenim mrežama. Niko, ipak, nije shvatio koliko je ozbiljna situacija i da on može da se usudi na ovakav korak. Mislili smo da je samo ostavljeni dečko koji hoće da joj se vrati. Bio je u inostranstvu i nismo ni znali da se vratio u Srbiju”, – rekli su prijatelji ubijene devojke.

Nedugo nakon dolaska policije, u Kotež su stigli Marinini otac i sestra. Zagrljeni i nemi od bola stajali su ispred zgrade. Oboma je u jednom trenutku pozlilo, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć.

Komšije su rekle i da je M.Đ. bila izuzetno ljubazna i fina devojka. Svima se uvek učtivo javljala. Često su je viđali isped zgrade gde je sedela i učila.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!