Radio Bambi

5 000 Evra nedeljno Gogi i Goci!

Goga Sekulić i Goca Tržan dobile su ponudu da se takmiče na farmi, i to za najveći honorar u istoriji ovog rijalitija, pišu “Naše novine”. Prema saznanjima ovog lista, folk pevačici i njenoj koleginici iz pop branše producenti su ponudili nedeljni honorar od čak 5.000 evra. Gogu su pozvali tek nakon što je suprugu Igoru Ramoviću dala četrdesetodnevni pomen, poštujući njenu želju da se do tada ne pojavljuje u medijima, dok je Goca dobila ponudu još pre deset dana, nakon što je njen bivši muž već prihvatio ponudu da bude učesnik “Farme 5”.

-“Gogu je poziv iznenadio, jer nije ni očekivala da će dobiti ponudu za “Farmu” mesec i po posle sahrane muža. Ponuda od 5.000 evra nedeljno ostavila ju je bez teksta. Iako ima iskustvo u rijalitima s obzirom na to da je učestvovala u prvom VIP Velikom bratu, nije sigurna da je pravo vreme da se ponovo takmiči u ovoj vrsti programa, posebno zbog činjenice da Farma traje četiri meseca. Nije ni prihvatila, nije ni odbila,a razgovor sa producentom je završila sa obećanjem da će se ponovo čuti”, – kaže izvor “Naših novina”.

Goca je dobijala nekoliko puta ponudu za “Farmu”, ali nikada nije prihvatila. Međutim, sada joj je ponuđen i ubedljivo najveći honorar.

-“Goca je davno čvrsto rešila da neće na “Farmu” i to uglavnom zbog roditeljskih obaveza. Sada joj nije svejedno jer je njen bivši suprug prihvatio ponudu. Budući da je dobila honorar koji nije očekivala, ona se dvoumi da li da prihvati ponudu iako je svesna da će joj boravak tamo biti veoma težak”, – kaže izvor lista.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!