Radio Bambi

Bio je dobar drug, dobar čovek! (Video)

Učesnik aktuelne sezone regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Momir Lukovac (24) poreklom iz Banjaluke, koji je živeo u Podgorici, preminuo je protekle noći. Muzikom se bavio od malih nogu, a pre učešća u “Zvezdama Granda”, 2018. godine pojavio se na Prvom festivalu crnogorske narodne pesme “Stare note – novi zvuci”.

Poslednji njegov snimak sa Grandove scene objavljen je 30. januara ove godine, kada se pojavio u duelu sa Markom Šišljagićem. Za taj krug pripremio ga je mentor Aleksandar Milić Mili.

Poslednji tv nastup Lukovac je imao u programu Televizije Crne Gore, 14. marta ove godine.

Od Momira su se putem društvenih mreža oprostile njegove brojne kolege, njegov mentor Mili, kao i Udruženje estradnih umetnika Crne Gore. Okolnosti pod kojima je pevač preminuo i dalje su nepoznate javnosti, a portal “Nova.rs” prenosi da je pevač navodno izvršio samoubistvo.

Takmičarka u “Zvezdama Granda” Krstinja Todorović i tragično preminuli pevač zajedno su išli u muzičku školu i godinama su bili bliski.

-“To se desilo sinoć kasno. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo on je bio sasvim normalan. Svi smo u šoku, nismo verovali dok nismo dobili saopštenje iz hitne da se to stvarno desilo, niko ne može da pretpostavi šta bi njega moglo da navede na to. Baš je bio srećan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju. Ko zna šta je njega u suštini nateralo na to. Bio je dobar drug, dobar čovek, jako veseo, kad ste sa njim u društvu to je bila samo šala, to je bilo veselje, pritom talentovan momak pred kojim je bila karijera, sve je imao, čak je imao problem sa kilažom pa je smršao i počeo da brine o sebi, pričao je da će dogodine ponovo na Grand. Sad je za sve kasno”, – kaže Todorovićeva.

Mladi pevač ima majku, oca i dve sestre. Sahrana pevača biće obavljena 22.04. u 14 časova na groblju Šabov krug u Martinićima, opština Danilovgrad.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!