Radio Bambi

Čiju vezu niko nije podržao?! (Video)

Još jedna emisija “Ami G Show” emitovana je sinoć i ponovo je bila u samom vrhu gledanosti. Ekipa jedne od najpopularnijih dens grupa devedesetih “Tap 011” ponovo se okupila. Prethodnik “Tap 011” bila je rep grupa “Tapiri” koju su činili Milan Bojanić, Đorđe Pajović Đole, Petar Stupar Pera i još neki promenljivi članovi.

Međutim 1994. godine odlučuju da promene pravac, dolaze dve nove pevačice, a to su Ivana Pavlović (sada Peters) i Goca Tržan. Bili su u samom vrhu popularnosti u periodu između 1994. i 2002. godine.

Sada su snimili novu pesmu i spot, a otkrili su da pripremaju još singlova, kao i da planiraju veliki koncert kada to uslovi dozvole.

Posle duže pauze od tv gostovanja sinoć smo videli jednu od najpopularnijih Grandovih zvezda Radu Manojlović, koja se pojavila u veoma zanimljivoj kreaciji koja je posebno oduševila muški deo publike. Govorila je o minulom periodu karantina, tužnim momentima, dečku, novim pesmama. Otkrila je da njenu emotivnu vezu sa Harisom Berkovićem skoro niko ne podržava i da su čak i neke koleginice pokušale da se umešaju u celu priču. Pokazala je i umeće u stonom tenisu.

Prvi put u nekoj emisiji nakon zvaničnog razvoda pojavila se i voditeljka “Magazina IN” Sanja Marinković. Ona je komentarisala frajere među fudbalerima, medijske naslove o svojoj novoj vezi i navodnoj aferi sa Duškom Tošićem, boravku u Dubaiju i drugim temama. O svemu ovome detaljnije u četiri video priloga ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!