Radio Bambi

Član žirija Zvezda Granda pozitivan na korona virus!

Pevač, glumac i jedan od članova najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja ‘Zvezde Granda’, Đorđe David, potvrdio je saznanja novinara o njegovom zdravstvenom stanju. Na društvenim mrežama se oglasio i potvrdio da ima korona virus (COVID-19).

Popularni Džordž je završio u bolnici zbog upale pluća, pa se podvrgao testiranju na korona virus.

-“Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram, očajan sam. Virus će da prođe, ali … Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas!”, – napisao je on na Instagramu.

-“Svi su me zvali, podržavaju, kolege iz benda isto tako, imamo grupe po kojima se pratimo, tu je Ivana Peters, naravno Marija, Snežana, Ana, Viki, Saša, Bosanac. Bukvalno svi su me podržali. Ja samo mogu da kažem da sam čovek od 191 cm, koji je ozbiljno u treningu i da me je upala pluća skrljala. Prema tome, ako je mene skrljala, koji sam u tom fazonu, koji ne puši, ne pije, ne drogira se i slično, mislim da ovi drugi, koji su malo mekaniji, treba da obrate pažnju i da ozbiljno shvate sve to”, – poručio je Đorđe.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!