Radio Bambi

Coby je i njoj uradio trrraku! (Video)

U najpopularnijem regionalnom muzičkom takmičenju, ‘Zvezde Granda’, pojavila se 2007. godine. Njena karijera je od tada do danas imala i uspona i padova. Pobednica je treće sezone rijaliti programa Farma, gde je njeno učešće obeležila i turbulentna veza sa Branislavom Jankovićem, takođe učesnikom tog programa.

Posle raskida s njim, kratko se povukla sa scene, posvetila se privatnom biznisu, da bi, kada je napunila baterije, ponovo počela sa nastupima i snimanjem pesama.

Danas je jedna od najpopularnijih Grandovki. Katarina Živković je juče proslavila svoj 30. rođendan, a dan posle publici je poklonila novi singl, za koji veruje da će biti veliki letnji hit.

-“Klan je online. Nadam se da će vam se dopasti nova pesma. Jedva čekam da čujem vaše utiske. Uživajte!”, – poručila je popularna pevačica pratiocima na društvenim mrežama.

Njeni fanovi širom regije su oduševljeni i zasuli su je pohvalama u komentarima, a komplimente joj upućuju i na račun izgleda.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!