Radio Bambi

Odbila 3.000 evra nedeljno da uđe u Zadrugu 3!

Uveliko se pregovara sa potencijalnim učesnicima treće sezone najgledanijeg rijaliti programa ‘Zadruga’. Produkcija je pripremila različite ugovore i honorare koje nudi onima koje želi videti u ‘Beloj kući’. Mnoge starlete, pevačice, glumci, sportisti, pokušavaju preko raznih menadžera da se domognu učešća u rijalitiju, ali ipak produkcija bira ko će se u septembru useliti u Mitrovićev ‘Imaginarijum’.

Nakon Tanje Savić, priča se po estradnim kuloarima da je još jedno zvučno ime na meti producenata ‘ružičate tv’, a radi se o Milici Todorović.

Kako saznajemo, pred nju je stavljen ugovor prema kome bi za učešće u ‘Zadruzi 3’ dobijala honorar u iznosu od 3.000 evra nedeljno. Iako je Grandova zvezda to odbila, iz ‘Pinka’ su joj ostavili otvoren ugovor, ukoliko se predomisli. Milica tvrdi da sebe ne vidi u rijaliti programima i da ne želi da bude deo te priče, ali, kako se šuška, razlog odbijanja je ‘mala cifra’.

Naime, ova Grandovka za jedan nastup (za jedno veče) zarađuje više od ponuđenog nedeljnog honorara, što znači da bi učešćem u ‘Zadruzi 3’ samo bila na gubitku.

-“Iskreno, ne gledam rijaliti programe i ne bih bila deo istog. Nekako, ne vidim sebe u tome. Dovoljno mi je to što sam javna ličnost i što sam već pod budnim okom javnosti” – kratko je rekla Milica Todorović. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!