Radio Bambi

Da li će ona biti osumnjičena za bombaški napad?!

Na prostorije producentske kuće ‘FM Play’ u Beogradu, vlasništvo Miloša Roganovića i Filipa Miletića, u estradnim krugovima poznatih kao ‘aspirinci’, proteklog vikenda bačena je bomba. Ovaj dvojac godinama uspešno sarađuje sa mnogim estradnim zvezdama, između ostalih i sa Sekom Aleksić, Severinom, Nedom Ukraden…

Oni već godinama stoje i iza popularnog ženskog benda Ministarke, u kome je nekada pevala Edita Aradinović, sa kojom se ‘aspirinci’ nisu baš lepo razišli.

Ona je napuštanjem ‘Ministarki’, 2018. godine, prekršila Ugovor koji je imala sa ‘FM Play-om’ i zbog toga su oni zahtevali odštetu, na koju imaju pravo. Od Edite su tražili da im isplati 150.000 evra, ali kako saznajemo, nije ostalo na toj cifri. Naime, na sudu je postignut dogovor da Edita ovom dvojcu isplati tačno 60.000 evra. To ona još uvek nije uradila.

-“Mi smo muzičari i nemamo nikakve veze s kriminalom. Ne znamo ko bi mogao da stoji iza ovoga i zašto. Nikome se nismo zamerili. Pričinjena šteta je zaista ogromna. Policija je obavila uviđaj, verujemo da će pronaći počinioca. Istraga traje i ništa više nećemo govoriti”, – poručili su ‘aspirinci’.

Na mestu eksplozije pronađen je i otvarač za kašikaru.

Ipak, prema pisanju ‘Kurira’, Miloš i Filip su u policiji pomenuli ime samo jedne osobe sa kojom nisu u dobrim odnosima. To je njihova bivša saradnica Edita Aradinović. Oni su navodno u iskazu, koji su dali u policiji, naveli da sumnjaju da samo ta pevačica ima motiv da ih napadne, da su se jedino sa Editom rastali u neprijateljskim odnosima. Nezvanično, policiji su rekli i da znaju da je pevačica u odličnim odnosima sa crnogorskom mafijom, da peva na svim njihovim privatnim slavljima, te da je preko svojih ‘drugova’ mogla lako ‘naručiti’ bacanje bombe.

Nakon više poziva i poruka upućenih Editi, ona je rešila da se oglasi.

-“Ružno je što pojedini mediji pišu da sam uplašena, jer nemam čega da se plašim, ružno je i žalosno što su me već proglasili krivom i presudili mi. To nije normalno, šta sve pišu o meni, kao da sam ja neki kriminalac. Ukoliko me bude policija pozvala, ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da se bavim onim od čega živim, a to je muzika. A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Ja nakon napuštanja Ministarki nisam čak želela ni da radim, da ne bih nikome stajala na žulj, a imala sam potpuno pravo. Sad treba da krenem da im vraćam dug od 60.000 evra, a ne kako neki pišu 150.000 evra. Kako ću to učiniti, ne znam, videćemo, polako. Stvarno im želim sve najbolje. Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih – hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam. Još jednom ponavljam, mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude, ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, a što uopšte nikada nije rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima. Zaista nemam ništa više da dodam”, – rekla je Edita Aradinović.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!