Radio Bambi

Da li ulazi u Zadrugu i da li je muvaju žene?!

Katarina Živković ovo leto će pamtiti kao izuzetno uspešeno. Skoro da nije imala dana odmora, a njen singl ‘Klan’ je postao mega hit. Jednako uspešno puni klubove u regiji i dijaspori.

Odmor planira u novembru.

-“Da kucnem u drvo, pesma ‘Klan’ je odlično prošla kod publike. Na odmor ću ići tek u novembru i to će biti neka daleka destinacija”, – kaže Kaća.

Pojedini portali uveliko pišu da je i ona jedna od učesnice treće sezone rijalitija ‘Zadruga’.

-“Verovatno ću ući u ‘Zadrugu 3’, ali da pevam na nekoj žurci tamo, a kao učesnik sigurno ne. To su nagađanja i priče koje nisu istinite. Ovih dana me svi zovu, pa čak i moje jako bliske prijateljice i pitaju da li ću ući u rijaliti. Evo da stavimo tačku na te priče, zvanično sada kažem ne ulazim u ‘Zadrugu 3'”, – rekla je atraktivna Grandovka.

Pored Milice Pavlović, Rade Manojlović, Jelene Kostov, Aleksandre Mladenović, i Katarina je jedna od Grandovih pevačica kojoj se često udvaraju žene.

-“Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje. Jedno je kada se dopadneš muškarcu. Oni ne primećuju detalje na nama, kao što mi žene obraćamo pažnju na sve. I onda, ako se svidiš devojci, znači da si stvarno top riba i da ti ništa ne fali!”, – rekla je Katarina.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!