Radio Bambi

Ne krijem godine!

Od 1993. godine njena popularnost u svetu filma je počela da raste, da bi danas bila jedna od planetarno poznatih glumica. Meksikanka sa američkom adresom, Salma Hajek (Salma Hayek), je prva meksička glumica koja je postala holivudska zvezda još od vremena Dolores Del Rio.

Ulogom u filmu ‘Desperado’ (1995.godine) Hajekova je stekla reputaciju jedne od najseksepilnijih, a ubrzo i najzaposlenijih glumica Holivuda. Tako je i danas.

Pored toga što je zadovoljna svojim poslovnim životom, Salma je očigledno zadovoljna i sobom. Za razliku od mnogih njenih koleginica, koje se ne usuđuju da poziraju u bikiniju, ona to radi smelo. Na društvenim mrežama je objavila fotku u kupaćem kostimu, čime je iznenadila i oduševila svoje fanove širom sveta.

Kada je u objavi napisala koji rođendan danas slavi, svi njeni pratioci su se složili da ova glumica izgleda mnogo mlađe.

-“Da, imam 53 godine. I?”, – napisala je kratko u opisu objavljene fotografije.

Popularna glumica je rođena  2. septembra 1966. godine u gradu Koacakoalkos, država Verakruz, Meksiko. Izabranik njenog srca je francuski biznismen Fransoa Anri Pino, sa kojim je u braku već deset godina. O privatnom životu nikada nije volela da priča sa novinarima. Imaju ćerku Valentinu, koju je Salma rodila u 41. godini.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!