Radio Bambi

Devojka poreklom iz BiH Miss Kanade!

Hanna Begović (20), devojka poreklom iz BiH izabrana je za Miss Kanade 2018. godine. Ona je pre dve godine nosila titulu ‘Miss Teen’ Ontarija. Titulu je osvojila među 55 kandidatkinja i predstavljaće Kanadu na takmičenju za ‘Miss sveta’ koje će u decembru biti održano u Kini.

Hanna je kao mala bila zaluđena princezama. Uvek je volela biti glamurozna i nosila je svetlucave stvari, te se igrala sa šminkom.

Upravo ljubav prema ovim stvarima dovela je do sveta muzike. Plesala je balet od treće godine, a kako je odrastala počela je učiti i druge vrste plesova. Pre dve godine počela se takmičiti u plesu, te postala asistent profesora plesa.

Hannina majka Amila u Kanadu se doselila 1991. godine, dok je njen otac Faruk Begović doselio 1987. godine. Njih dvoje su se upoznali i venčali u Kanadi 1997. godine, a Hanna im je najstarija ćerka. Rođena je 27. decembra 1998. godine.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!