Radio Bambi

Dobra vila sada je veštica! (Video)

Bez obzira na sve negativne komentare koji ih prate u poslednjih godinu dana i to ne zbog njih, nego zbog njihove ćerke Lune Đogani i onoga što je uradila u rijalitiju ‘Zadruga’, mora se priznati da dok su zajedno nastupali bili su u samom vrhu. Anabela Bukva Atijas i Gagi Đogani, pored toga što su nekada bili u braku, zajedno su i radili.

Gagijev uspon kreće 1993. godine, osnivanjem ‘dance grupe’ ‘Funky G’ s tadašnjom suprugom Anabelom. Veliki uspeh su postigli već s prvim albumom, a kasnije su snimili još 13 albuma i bili su toliko popularni da godinama bukvalno nisu imali slobodno veče osim ponedeljkom, a da negde nisu nastupali.

Nakon poslovnog, 2009. godine je usledio i privatni razlaz između Gagija i Anabele. Posle Anabelinog odlaska, Funky G nikada više nije uspeo da povrati staru slavu. Gagija je javnost nakon razvoda od Anabele doživljavala kao negativca. Iako su članovi Gagijeve porodice tražili da se Anabela odmah odrekne prezimena, pevačica je to tek kasnije uradila. Izjavljivala je da Gagi ne plaća alimentaciju, a on je tvrdio da je ćerke okrenula protiv njega. Najveće posledice je osetila njihova najstarija ćerka Luna koja je zbog svega išla kod psihijatra.

Gagi i Anabela danas su u dobrim odnosima, a rešili su i da ‘ožive’ Funky G. Predstavili su svoj zajednički singl ‘Vila veštica’, a da li će ova pesma vratiti deo ogromne slave koju su imali dok su zajedno radili, pokazaće vreme i to vrlo brzo.

Pogledajte njihov novi spot.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!