Radio Bambi

To što govorim Luni u četiri zida, nikada neću reći javno! (Video)

Jedna od velikih grešaka koju je napravila tokom trajanja prve sezone rijalitija ‘Zadruga’ je to što je toliko javno komentarisala dešavanja u ‘čuvenom trouglu’, smatra Anabela. Luni nije pružila podršku kada je odlučila da uđe ponovo u ‘Zadrugu’, a još jednom je ponovila da sada neće previše komentarisati ‘Zadrugu’, barem ne javno.

-“Koliko god sam ja njena majka ja nemam prava da joj branim da nekoga voli. Ja znam šta ću Luni reći u četiri zida, ali to nikada neću na taj način reći javno”, – kaže Anabela.

Za razliku od nje koja je prihvatila ćerkin izbor, Ljuba Pantović se nikada nije složila sa izborom svoje ćerke. Ovaj put je nazvala aktuelnog zeta ‘balerinom’. Tvrdi da Davidovi roditelji nju koriste i finansijski i na sve druge moguće načine. Oplela je i po Aleksandrinoj svekrvi, za koju tvrdi da čuvanje Aleksandrinog deteta naplaćuje 1.000 evra mesečno. Detaljnije o ovome pogledajte u prvom video snimku.

U drugom video snimku ispod teksta, između ostalog, pogledajte i šta su Anabela i Gagi rekli nakon svega o Slobi Radanoviću.

U trećem video snimku saznajte da li bi Ljuba i Gagi ušli u ‘Zadrugu 2’, da li su se Luna i Sloba sreli pre ‘Zadruge 2’, kao i šta je Anabela otkrila iz Luninog telefona.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!