Radio Bambi

Dušica progovorila o trudnoći! (Video)

Većina portala je munjevito prenela vest kako je popularna ‘Pinkova’ voditeljka Dušica Jakovljević u drugom stanju i da čeka treće dete. Kako bi proverili ove navode kontakirali smo voditeljku ‘Zadruge’, koja nam je otkrila ima li istine u pomenutim pričama.

-“Da se razumemo, ljudska mašta nema granica. Hvala na interesovanju i što ste me pitali da proverite, nisam trudna, samo sam debela”, – rekla nam je Dušica uz osmeh.

Ona iz prethodnog braka, koji je okončan 2014. godine, ima dvoje dece, Anđelu (11) i Ognjena (9). Sada je u emotivnoj vezi sa čovekom koga ne želi da eksponira, a mediji su nekoliko puta pisali da se radi o  jednom biznismenu, manje poznatom javnosti.

Povodom natpisa da je u drugom stanju, Dušica je na društvenim mrežama podelila i šaljivi video klip u kome njena ćerka poručuje svima da Dušica zapravo nosi trojke, dok se njen sin  ‘prijavljuje’ u Centar za socijalni rad, jer neće moći da podnese da tri bebe plaču u šest ujutru.

Pogledajte video snimak ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!