Radio Bambi

Incident u Prijedoru zbog grba BiH! (Video)

Azrin Hodžić (39) iz Kozarca, doživeo je neprijatnosti u Prijedoru. On je napadnut zbog grba BiH na ceradi njegove prikolice. Sve se dogodilo juče ujutro, kada je Hodžić dovezao sekunadarne sirovine na jedan prijedorski otpad. Renato Marjanović, koji sebe smatra ‘žestokim momkom’ i za koga nezvanično saznajemo da je jedan od zaposlenih na pomenutom otpadu, prišao je Hodžiću i zatražio da sa cerade skine zvaničan grb BiH.

Hodžić ga je prvo ignorisao, a kada je Marjanović to shvatio, prema Azrinovim rečima, prišao mu je, uhvatio za vrat i tri puta udario šakom u glavu.

-“Učinilo mi se i da je naoružan. Bio je nasilan, pa sam odlučio da skinem grb. Ni sam ne znam otkud mi toliko strpljenja. Kada sam skinuo BH grb, on nije bio zadovoljan. Sav besan i zajapuren je tražio od mene da ponavljam njegove reči. Morao sam se izviniti prijedorskim Srbima zato što sam imao grb BiH na prikolici i obećati da ga više neću stavljati. Morao sam reći da poštujem Republiku Srpsku i Milorada Dodika. On je to sve snimao”, – rekao je uznemireni Hodžić.

Marjanović, koji je odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, krivičnim delima i prekršajima, video snimak je postavio na svoj ‘Fejsbuk’.

Očekivano, krenule su lavine komentara, pretnji, uvreda i poziva na obračun od strane Bošnjaka, a kako saznajemo, Hodžić nije taj koji je prijavio Marjanovića, ali jeste neko od onih koji su videli sporni snimak, nakon čega se u sve uključila i policija.

U Policijskoj upravi (PU) Prijedor, potvrđeno nam je da je Marjanović danas uhapšen, te da mu se na teret stavljaju dva krivična dela – ‘Zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje’ i ‘Telesna povreda’.

-“Policijski službenici PU Prijedor, 12.03.2019. godine, oko 13 časova, lišili su slobode lice R.M. (31) iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je dana 11.03.2019. godine, na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru, počinio krivična dela ‘Zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje’ i ‘Telesna povreda’, na štetu tridesetdevetogodišnjeg lica. Sve dalje mere i radnje prema uhapšenom preduzimaće se u saradnji sa postupajućim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva”, – saopšteno je danas iz PU Prijedor.

U nastavku možete pogledati sporni video snimak.

PAŽNjA, SLEDI VIDEO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA, U KOME JE IZRAŽENA NACIONALNA NETRPELjIVOST, NELjUDSKO, NASILNIČKO I PONIŽAVAJUĆE POSTUPANjE!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!