Radio Bambi

Džebra porastao, vraćaju se Čombe i Šefika!

U programu najgledanije hrvatske komercijalne teelevizije – ‘Nova TV’, uskoro kreće sa emitovanjem nova sezona BH humorističke serije ‘Lud, zbunjen, normalan’. Još uvek nije poznato koje tv stanice u regiji će emitovati popularnu seriju, ali se pretpostavlja da će to u Srbiji biti ‘Nova S’, u BiH ‘Nova BH’ i u Crnoj Gori ‘Nova M’.

Glumačka postava je skoro ista, osim što nema Faruka (Senad Bašić) koji je napustio seriju zbog uslova koje je postavio producentima, a koje oni nisu hteli da prihvate.

U seriji su ga jednostavno izbacili sa pričom ‘da se Faruk odselio u Švedsku kako bi izbegao hapšenje zbog utaje poreza’.

U ulozi Izeta i dalje je naravno Mustafa Nadarević (76). Iako je u novim nastavcima stariji, još uvek je vitalan, sklon ‘maksuziji’ i mladim ženama.

Izetov unuk Džebrica (Tarik Džinić) u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no mali Fazlinović je sklon i sitnim prevarama čime dokazuje od koje je loze.

Lik Damira i dalje tumači Moamer Kasumović. Damir vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesuje.

Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi kafić “San Remo”, a kroz njega, kao i kroz novu sezonu serije, proći će i čitav niz glumaca koji će imati epizodne uloge.

Vraćaju se Čombe i Šefika!

Imućni Čombe (Miraj Grbić) vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, on će preuzeti studio “Akord”. U novim nastavcima Čombetova desna ruka je ponovo njegov provereni prijatelj Refko (Goran Navojec).

Šefika (Jasna Žalica), Izetova kućna pomoćnica vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njena reč će puno više značiti u kući Fazlinovića.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!