Radio Bambi

Moja suknja nikada neće biti do poda! (Video)

I pored njene velike želje i borbe da se plasira u finale u prethodnoj sezoni ‘Zvezda Granda’, Aleksandra Tadić Cipka u tome nije uspela. Zbog specifične boje glasa ali i svog atraktivnog izgleda, tokom takmičenja stekla je ogromnu armiju fanova širom regije.

Bez obzira što se nije (mnogi smatraju nepravedno) našla u finalu, Cipka je odlučila da postane zvezda. Lagano, ali sigurno i uspeva u tome.

-“Odabrala sam najbolje saradnike i najbolju produkcijsku kuću ‘Grand’, jer sam odlučila da uspem i da budem zvezda”, – rekla je Cipka uoči premijere svoje prve pesme i spota.

U oktobru prošle godine objavila je pesmu ‘Karta za sreću’, koja je postala veliki hit na radio-stanicama, ali i u klubovima, pa su je i mnoge Cipkine koleginice uvrstile u svoj redovan repertoar na nastupima.

Ova atraktivna lepotica iz Šapca svoju publiku sada je obradovala i novom pesmom i spotom. Cipkin novi potencijalni hit potpisuju Dejan Kostić koji je autor muzike, tekst je pisao Marinko Stambolija, dok se za aranžman pobrinuo Dejan Kostić.

Spot za njenu novu pesmu ‘Uskoro’ pogledajte u prvom video priligu, a u drugom se podsetite i prethodne Cipkine pesme ‘Karta za sreću’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!