Radio Bambi

Emir skrenuo sa ‘pravog puta’! (Video)

Poznati glumac, istaknuti član vodeće bošnjačke stranke SDA, neko ko u svojim javnim nastupima često ističe da je protivnik alkohola, da muzika koja dolazi iz Srbije ‘zagađuje’ bošnjačku omladinu, nedavno je demantovao samoga sebe. Naime, Emir Hadžihafizbegović (58) je snimljen kako uživa u alkoholu, uz trubače i pesme koje dolaze upravo iz Srbije.

‘Kalašnjikov’ Gorana Bregovića, ‘Džidži midži bubamaro’ Emira Kusturice, ‘Puž’ Bore Spužića Kvake, posebno prijaju ovom Tuzlaku (sa adresama u Sarajevu i Zagrebu), i željom, ma koliko to krio, za adresom u Beogradu.

Njegovo ponašanje uvredilo je pojedine Bošnjake, pa su osuli ‘paljbu’ na društvenim mrežama, po do juče omiljenom glumcu ‘koji je na pravom putu’.

Iako zvanično nije poznato gde je nastao snimak koji je danas preplavio društvene mreže, na snimku se čuje kako neko govori ‘da su celu noć u Sarajevu i sviraju za glumce’, dok pojedini korisnici društvenih mreža pišu da je snimak nastao u Nišu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!