Radio Bambi

Fanovi popularne serije ogorčeni zbog Prije!

Jedna od najgledanijih tv serija novije produkcije u celom regionu, uskoro se vraća na male ekrane. Nakon tri izuzetno uspešne sezone serije ‘Ubice mog oca’, vreme je za nastavak. Uoči premijera epizoda svih prethodnih sezona, sadržaj se jako dobro čuvao u tajnosti, a tako je i sa četvrtom sezonom.

Ipak, nešto je isplivalo u javnost i to je pokrenulo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Fanovi serije su sazanali da će se u novoj sezoni pojaviti Grandova zvezda Aleksandra Prijović. Naime, kako je i sama potvrdila, Prija će se pojaviti u najmanje dve epizode četvrte sezone serije ‘Ubice mog oca’ i to u ulozi pevačice Mile.

To je prilično iznerviralo fanove ove krimi-priče. Razočarali su se u producente zbog odabira popularne Grandovke, jer smatraju da ona nije kalibar za glumu. Komentari koje su ostavlili na zvaničnom ‘Instagram profilu’ serije su prilično surovi, podrugljivi i razočaravajući. Prija se još nije ni pojavila kao glumica na malim ekranima, a već je dočekana na nož i dobila je nebrojeno loših komentara.

Aleksandra će u seriji glumiti pevačicu Milu. Partnerka na setu joj je glumica Milena Vasić, koja se vraća u seriju kao pevačica Biba, a prve scene snimane su u Zemunu. Na setu se pojavio i glumac Bane Tomašević, koji igra kriminalca i s njim je Prijovićka imala priliku da sarađuje.

-“Lik Mile je potpuno drugačiji od mene. Poslednji put sam glumila u osnovnoj školi, ovo je moj prvi susret sa glumom posle toliko godina. Odlično sam se uklopila, pozitivna energija je na setu i svi su mi pomogli i savetuju me”, – izjavila je Prija, koju masa negativnih komentara nije uznemirila.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!