Radio Bambi

“Farma 5” – 2.Dan!

Iako je prilikom ulaska na imanje Jelena Golubović tvrdila da želi da ostavi utisak fine i nežne devojke poput Meg Rajan u filmovima u kojima se pojavljuje, ona je naprotiv, za manje od 24 sata na imanju više pokazala svoju konfliktnu stranu. Za kratko vreme se posvađala sa Lepim Mićom i Crnim, a iznela je već nekoliko kritika i na račun izbora Mice Trofrtaljke za prvu gazdaricu, iako je i ona sama glasala za ovaj izbor. Glumica je prokomentarisala u intervjuu da smatra da je trebalo izabrati muškarca za prvog gazdu, a Mici je dala minus i zbog njenih godina.

Pevač Igor Starović u intervjuu na „Farmi“ je prokomentarisao da mu smeta boja glasa glumice Jelene Golubović. -“Sada mi je još zveči u glavi, to mi je do sada najveća nelagoda”, – prokomentarisao je pevač, dok je nekadašnja radio-voditeljka Divna Kareluša prokomentarisala da je i u hotelu u kome su bili uoči ulaska glumica imala nekolicinu ispada.

Mica Trofrtaljka je do sada zabeležila najviše bisera na „Farmi“. Glumica i pevačica je zabeležila još jedan, ova put na račun Lepog Miće. “Što je Lepi Mićo? Zašto je to? Kakvo mu je to ime? „Lepi“, a nije lep!”, – konstatovala je Trofrtaljka.

Otkako je ušla na Farmu, Simonida Ačević neprestano pravi haos i zabavlja farmere svojim performansima. Ona je u toku današnjeg dana farmerima izvodila svoju numeru “Hopa-cupa” i svojim plesnim umećem ukućane dovela do suza. Kasnije, u toku dana, zvezda sa Jutjuba radila je vežbe u dvorištu. Čini se da joj to nije bilo dovoljno, pa je Simonida svojim “saborcima” priredila još jedan performans. Ovoga puta imitirala je Gocu Tržan, inače bivšu ženu Ivana Marinkovića, koji se trenutno nalazi na Farmi. Aludirajući na Gocin nastup u “Vip Rumu”, kada je Tržanka pevajući pesmu “Voleo si skota” pokazala srednji prst, Simonida je skinula sve Gocine pokrete, uključujući i srednji prst.

Glumica Jelena Golubović se naljutila na Divnu Karleušu, jer joj je ona dobacila da ne zna šta je to Domestos. Uvređena takvom izjavom, glumica je udarila na njenog muža. Pričajući kako ona zna ko je muž Divne, a otac Jelene Karleuše, Golubovićeva je do detalja ispričala Zorici kako je on maltretirao 30 porodica i kako ona to sve ima dokumentovano.

-“Ja ako pustim materijal dokumentarni koji imam, šta je on radio i uništio 30 porodica, on bi u zatvoru završio. On je kriminalac “parekselans”, Jelena je samo njegove gene pokupila”, – pričala je glumica.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!