Radio Bambi

Nije upoznat s tužbom!

Severina Vučković tužila je bivšeg partnera Milana Popovića, koji kaže da je upoznat sa tim, ali da ne zna tačan sadržaj tužbe. -“Upoznat sam sa tim da me je Severina tužila, a sudeći prema izjavi njene advokatice Jadranke Sloković, Severina insistira da se naš sin da njoj na odgoj i čuvanje. Ja i dalje ostajem pri svom dubokom uverenju da naš sin Aleksandar treba da odrasta uz oba roditelja ravnopravno, a to je jedino moguće ako mi kao roditelji imamo jednaka roditeljska prava”, – kazao je Severinin bivši.

Severina je Milana tužila Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu i traži da se dete poveri na odgoj i čuvanje majci, ali i da ona ima nadzor i kontrolu nad svim kontaktima na koje otac ima pravo, zbog dobrobiti deteta.

Severinina strana nije se izjasnila o svojim potezima, a Milan je za tužbu saznao preko svog advokatskog tima sastavljenog od troje zagrebačkih i jednog beogradskog advokata, ali nije u potpunosti upoznat sa sadržajem tužbe.

PULS

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!