Radio Bambi

“Farma 5” – 4.Dan!

Starleta Anastasija Buđić, pevačice Jelena Jovanović i Katarina Grujić svojim zgodnim telima i šarmom bore se za naklonost publike u ovom rijalitiju. Seksi cice koje malo koga ostavljaju ravnodušnim, ističu se bujnim grudima i zategnutim guzama i prava su pretnja ostalim farmerima u trci za nagradu od 50.000 evra.

Ako bi danas farmeri glasali koga bi voleli da isprate sa imanja u Lisoviću, sigurno bi prva dva mesta zauzeli glumica Jelena Golubović i pevač Lepi Mića. Ovaj dvojac je uspeo da se posvađa sa mnogim farmerima. Jeleni zameraju konstanno upadanje u reč svima, a Lepi Mića najviše dobija negativnih poena kod ukućana zbog svoje galame i lenjosti, jer je na početku rekao da nema nameru da radi.

Glumica Jelena Golubović konstantno ulazi u konfrotacije sa ostalim farmerima, a jedan od svežih sukoba je sa Sarom Trajanović, i to zbog pominajnja njene majke.

-“Ona je lepa devojka, šarmantna, nasmejana uvek i inteligentna. Mislim da bi svaki muškarac rekao da mu se sviđa”, – hvalio je Boris Stamenković Jelenu Jovanović, međutim, ona je rekla da ona voli da bude sa muškarcima koji su malo ozbiljniji i dodala je da ona ne oseća nikakve emocije prema njemu. Bez obzira na sve, maneken ne popušta i čak je rekao da će se ona njemu samo sve više sviđati kako vreme prolazi.

Sa druge strane Miki Đuričić očekuje da na kraju dođe do nekih simpatija sa obe strane jer su oboje mladi i lepi.

“Farma 5” tek što je počela a netrepeljivost među pojedinim ukućanima već je kulminirala.

-“Nokautiraću te bre! Ti si budala. Idi, leči se! Kakav si ti pevač, koje su to pesme? Mene zna milion ljudi na svetu, a ko tebe zna?”, – poručio je Crni Lepom Mići.

On je stao na stranu pevačice Nele Bijanić, za koju je Lepi Mića veče pre toga rekao da je među farmerima koji mu se ne dopadaju.

-“Ćuti tu, tebe mešaju sa Mikijem Mećavom, niko ne zna ko si”, – odgovorio je Mića Crnom. -“Pun mi je kur*c više tebe da slušam! Ja sam bre, za tebe Džejms Din, Sinatra, Džejms Bond! Nakazo ljudskog oblika, pogledaj se u ogledalo”, – nastavio je Crni raspravu, vidno ljut, i tu nije bio kraj.

-“Nabijem te na kur*c! Vređaš ovde stalno! Ostavi me na miru”, – završio je Lepi Mića raspravu, da bi kasnije u intervjuima ispričali da su se branili i da im nije bila namera da napadaju bilo koga.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!