Radio Bambi

I J.Lo voli mlađe!

Kasper Smart je vrlo srećan muškarac, sudeći prema izjavama njegove devojke Dženifer Lopez, koja je pozirala za novo izdanje magazina “Cosmopolitan” i tom prilikom otvoreno progovorila o njihovoj vezi. Pevačica i članica žirija u šouu američki Idol, Dženifer Lopez ponosno je pokazala svoje savršeno telo na naslovnici magazina “Cosmopolitan” za oktobar, a progovorila je i o svojoj skoro dvogodišnjoj vezi s koreografom Kasperom Smartom.

-“Za mene, veza se svodi na to da imate divnog partnera s kojim ćete hodati kroz život. Imam svoje visoke standarde po pitanju toga šta želim od partnera i kako želim da me tretira. Puno toga donosim za sto. Ne govorim o materijalnom već o tome šta nudim kao osoba, ljubav i odanost, sve ono što vezu čini dobrom”, – objasnila je četrdesetčetvorogodišnja pevačica koja je od svog partnera starija 18 godina.

Dodala je da je potpuno predana osobi s kojom je u vezi. Iako na naslovnici magazina izgleda kao neko ko ima mnogo samopouzdanja, mama petogodišnjih blizanaca, priznala je da je pre u životu bila dosta nesigurna.

-“Bilo je to nakon porođaja, da budem iskrena, najviše sam bila nesigurna zbog svog pevanja, iako sam zarađivala, mislila sam kako nisam dobra u tome što radim. Tada sam bila u braku s Markom i on mi je pomogao da shvatim. Nakon toga sam odrasla i shvatila da nigde ne grešim, da se naporno radim i da znam šta radim”, – rekla jeDženifer.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!