Radio Bambi

Gađanje flašama, pljuvanje i bežanje! (Video)

Brutalna svađa između Miljane i Marije Kulić sa Nemanjom Tošićem desila se uživo u programu i obezbeđenje je jedva uspelo da ih smiri. Kako je Miljana rekla, on je od nje oteo cigarete, zbog čega je ona htela da uzme nešto njegovo.

Sa mamom je počela da pretražuje njegov krevet, a potom je otišla do garderobera. U sve se umešala Zorica Marković koja je branila Nemanju. Sukob je eskalirao, došlo je do gađanja flašama, pljuvanja, uobičajenog vređanja, a onda je Nemanja završio u zatvoru.

Nakon toga Miljana je nastavila da se svađa sa Zoricom koju je između ostlaog optužila ‘da podvodi maloletnice u svojm objektima’. Njihov sukob možete videti u prvom video prilogu, a Nemanjino ‘privođenje’ u drugom video prilogu!

Već nekoliko dana Nadežda je u nervnom rastrojstvu, dolazi u sukobe sa većinom cimera u ‘Beloj kući’, a na kraju je rešila da ponovo učini ono što je uradila i u prvoj ‘Zadruzi’ – da pobegne. Detaljnije o tome u trećem i četvrtom video prilogu.

Ovi događaji su bacili senku na ulazak starih novih ‘Zadrugara’. Naime, sinoć su se u ‘Belu kuću’ uselile Jovana Tomić Matora, Jelena Golubović i Ana Korać.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!