Radio Bambi

Hoće li Zoricu kazniti kao Miću!?

Zorica Marković, pevačica koja je već drugi put učesnica rijaliti programa Farma, bila je besna na Jelenu Jovanović jer nije htela da učestvuje u suđenju koje je organizovala Zadruga protiv njenog dečka Edina Škorića, jer se brčkao u đakuziju sa Marijanom Leontijević i nazvala je “klošarkom Romkinjom”, dok je u kupatilu objašnjavala Romani zašto je nervorzna. -“Ko ima unutra, hoću i zajedno da pušimo. Hoću da idem kući. Zbog jedne obične klošarke, Romkinje”, – rekla je Zorica Romani.

Zorica Marković ušla je u kupatilo gde je već bila Romana, što je zabranjeno pravilima, a iznervirana Zorica je onda tražila cigaretu. Ušla je u WC i rekla da je ne interesuje što krši pravila, jer zapravo hoće da ide kući. Markovićeva je u prošloj Farmi diskvalifikovana jer je udarila starletu Staniju Dobrojević i tako ostala bez honorara.

Podsećanja radi, Lepi Mića je diskvalifikovan jer je navodno uvredio Turke time što je rekao Jeleni Golubović: -“Sram te bilo, stidi se, je**š se sa Turčinom”, – misleći pri tome na lika koga je Golubovićka pominjala kao svog intimnog prijatelja iz Turske.

Ako su pravila ista za sve učesnike, onda je i ova Zoricina uvreda Romima razlog za istu kaznu.

Ukoliko je ne sankcionišu na isti način, onda je sigurno svima jasno da za svakog takmičara “Farme” postoje drugi aršini.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!