Radio Bambi

Imam dve vesti, jedna je lepa, druga nije!

Popularna pevačica i ćerka pokojnog ‘kralja narodne muzike’ Šabana Šaulića, očekuje prinovu, ali pored ove radosne vesti istovremeno je saznala i da je pozitivna na korona virus. Ilda Šaulić (41) je sve ovo potvrdila putem društvenih mreža.

-“Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na COVID-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda”, – poručlila je pevačica pratiocima na društvenim mrežama.

Ilda Šaulić se 2015. godine udala za biznismena Bojana Vučkovića, a 21. septembra 2016. godine su dobili ćerku Emu. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!