Radio Bambi

Iznajmite ‘Instagram muža’!

Momci i muževi nemaju dovoljno strpljenja da uhvate savršen trenutak i naprave fotografiju na kojoj će njihova partnerka izgledati tako da bude zadovoljna fotkom. Devojke i žene sve više i i više postaju ovisne o postavljanju fotografija na društvene mreže.

Sve se ‘šeruje’, doručak, ručak, večera, vežbanje, šetnja, šoping, odmor, letovanje, zimovanje, rođendani, slave, krštenja, venčanja, putovanja…

Kako da pomognu damama čije jače polovine nemaju razumevanja za njihovu ovisnot o objavljivanju svega što rade na društvenim mrežama, prvi su se setili Italijani.

Oni su svesni da se muškarci ne trude dovoljno oko društvenih mreža i da će radije piti pivo nego se potruditi da naprave dobre fotke sa partnerkom za njen ‘Insta’.

U najposećenijim gradovima poput Rima i Venecije od ove godine može da se iznajmi “Instagram suprug”, a paketi nude lepezu usluga.

‘Full paket’ košta 1.200 evra, a za ovaj novac dobija se prava turistička tura sa ulaznicima, ručkom, prevozom, potrebnim rekvizitima (vespa, cveće, bicikl, pica, kafa sa penom u obliku srca…), profesionalnim fotografom i prelepim ‘suprugom’. Ovaj ‘muž’ pozira dok se ne napravi najbolja fotografija i tačno zna kako da stane, kako da vas zagrli, zaljubljeno gleda i učini slike toliko uspešnim da ‘vam sve drugarice zavide’.

‘Mini paket’ košta 250 evra, a za taj novac se na sat vremena dobijaju fotograf i ‘suprug’, dok ‘S paket’ košta 200 evra i u tu cenu ulazi iznajmljivanje profi fotografa koji će vas odvesti na najfotogeničnija mesta u gradu i napraviti takve fotografije posle kojih nećete skidati osmeh sa lica.

U SAD i Velikoj Britaniji od ove godine se organizuje i vikend profesionalna edukacija za “Instagram muževe” tokom koje muškarci mogu da nauče kako treba da fotografišu partnerke, koliko je strpljenje važno, da ne smeju da jedu hranu dok se tanjir ne slika i još mnogo toga.

Edukacija za ‘Instagram muževe’ odvija se pod sloganom ‘Njeni lajkovi su i tvoji lajkovi’, a očekuje se proširenje predavanja i širom sveta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!