Radio Bambi

U petak kasting za maneken(k)e u Tuzli!

Ukoliko živite u Tuzli (FBiH) i okolini, a sanjate da se bavite modelingom, ovo je prilika da ostvarite vaš san. Ne propustite svoju šansu i dođite u ‘Mercator Centar’ Tuzla, u petak, 4.oktobra, u 18:00h, kada se održava kasting za manekene i manekenke. -“Sa radošću očekujemo kastinge širom BiH’, – rekao nam je Marko Lovrić, direktor internacionalne modne agencije ‘Relatum Model Management’, koji je i sam niz godina uspešno koračao svetskim modnim pistama.

-“Svako ima jednaku priliku jer ćemo kandidate za sledeći krug kastinga birati i po nečem što ih izdvaja od drugih, a ne samo po osobnosti i fotogeničnosti”, – ističu iz agencije ‘Relatum Model Management’, a čiji manekeni i manekenke i ove sezone nose modele svetskih dizajnera, na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Uz Marka Lovrića, u žiriju ‘RelatumSwan’ kastinga je i najuspešnija BH manekenka i direktorka agencije ‘Swan Model’, Džejla Glavović Očuz.

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresovane devojke i momci starosne dobi od 14 do 24 godine. Devojke moraju biti visoke iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm. Devojke bi trebale biti bez šminke ili minimalno našminkane u jednostavnoj odeći koja pokazuje celu figuru, kao što su obična crna ili bela majica i crne ili plave ‘skinny’ farmerice, a mogu poneti i cipele sa visokom petom. Momci bi trebali obući običnu majicu i uske farmerice.

Podsećamo vas je ‘Swan Model Management’ vodeća modna agencija na prostoru BiH, sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom u modnoj industriji.

‘Relatum Model Management’ sarađuje sa vodećim svetskim modnim agencijama i dizajnerima, a jedina je modna agencija iz regije izlistana na standardnom listingu prestižnog svetskog portala ‘models.com’.

Kandidate koji prođu sve nivoe kastinga organizatori će predstaviti skautima vodećih svetskih modnih agencija iz Pariza, Londona, New Yorka, Milana, Tokya i drugih svetskih modnih centara.

RASPORED KASTINGA:

TUZLA – Petak, 4.oktobar, ‘Mercator’;

BANJA LUKA – Subota, 5.oktobar, ‘Delta Planet’;

BIHAĆ – Nedelja, 6.oktobar, Hotel ‘Emporium’;

TREBINJE – Četvrtak, 10.oktobar, Hotel ‘Central Park’;

MOSTAR – Petak, 11.oktobar, ‘Mepas Mall’;

SARAJEVO – Subota, 12.oktobar, ‘Sarajevo City Center’ (SCC);

LIVNO – Nedelja, 13.oktobar, ‘PTC Forum’.

Svi kastinzi počinju u 18:00h. Prijava na kasting je besplatna.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!