Radio Bambi

Ja sam razmažena trudnica! (Video)

Top manekenka Sofija Milošević (29) radila je za istaknute i ugledne srpske modne dizajnere, ali je osvojila i modne piste u Italiji i Americi. Na njenu lepotu nisu ostali imuni ni brendovi kao što su “Diesel” i “Jeremy Scott” sa kojima je imala odličnu saradnju.

Radila je za mnoge modne kuće – “Valentino”, “Calvin Clein”, “Donne Karan”, “Agent Provocateur”, “Marc Jacobs”, “Ralph Lauren”, “Betsey Johnson”…

U najlepšem sećanju joj je saradnja sa Tomom Fordom koji je bio oduševljen njome i priznao je da dugo nije video lepšu devojku.

2015. godine je potpisala ugovor sa agencijom “Tramp models” za koju je uradila veliki broj revija.

U februaru 2017. godine je snimila editorijal za američko izdanje muškog časopisa “Playboy”.

Njen ljubavni život je bio prilično buran, a na “meti” ove lepotice su uglavnom bili poznati sportisti.

Svojevremeno je bila u vezi sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem koji je jednom prilikom za njihov sedmodnevni odmor potrošio 6.000 evra. Pažnju šire javnosti manekenka je privukla i zbog ljubavi sa teniserom Viktorom Troickim. Raskinuli su romansu jer Sofija nije mogla da bude u vezi na daljinu. Nakon njega bila je sa Filipom Živojinovićem godinu dana. Miloševićeva je govorila da joj se kod Filipa sviđa što ima manire i zna šta želi u životu. Oni su se čak i verili, ali se ljubav ugasila. Bila je u vezi i sa fudbalerom Ademom Ljajićem, sa kojim se razišla posle tri godine zabavljanja. Spekulisalo se takođe da je Sofija imala romansu i sa Vanjom Udovičićem, kao i sa milionerom iz Švajcarske Milošem Antićem.

Ipak, najveću pažnju medija prošle jeseni privukla je vest da je plavokosa manekenka smuvala napadača Real Madrida Luku Jovića, čiji se ugovor procenjuje na neverovantih 60 miliona evra. Ubrzo su i priznali da su u vezi, a krajem marta objavila je da čeka njegovo dete.

Iako joj se polako nazire trudnički stomak, manekenka Sofija Milošević ne planira da napusti posao koji obožava, a nedavno joj se otvorila i poslovna šansa u Španiji.

Šta planira u predstojećem periodu, kako podnosi trudnoću i to što se ugojila sedam kilograma?

Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!