Radio Bambi

Ja sam zaista bio nezgodan kreten!

Planetarno popularni glumac i reditelj Džeki Čen (64) u novoj autobiografiji navodi da je zbog problema s alkoholizmom, zlostavljao sina i u jednom danu slupao dva skupa automobila, a sebe opisuje kao ‘zaista nezgodnog kretena’. Knjiga koja nosi naziv ‘Nikad ne odrasti’ objavljena je 2015. godine, a verzija na engleskom je objavljena juče.

Čen priznaje da je u ranim danima svoje karijere posećivao prostitutke i pojašnjava kako je slava uticala na njegov privatni život, navodeći da je jednom prilikom potrošio pola miliona dolara u samo nekoliko minuta.

-“Stalno sam vozio pijan. Dešavalo se da ujutru u pijanom stanju slupam ‘Porše’, a uveče ‘Mercedes’. Čitavi dani su mi prolazili u magli. Kada su fotoreporteri pokušali da fotografišu slupani automobil, pretio sam da ću ih udariti po jednom za svaku sliku koju naprave. Stvarno sam bio zaista nezgodan kreten”, – priznaje glumac.

U knjizi je otkrio i da je jednom prilikom u naletu besa svog dvogodišnjeg sina Džejsija uzeo u naručje i bacio sa jedne strane sobe na drugu.

-“Pao je na sofu. Uzevši u obzir količinu snage sa kojom sam ga bacio, da je pao na naslon za sedenje ili ruke, bilo bi prilično ozbiljno”, – navodi Čen i dodaje da je odmah zažalio i zakleo se da nikada više neće tako nešto uraditi.

-“Bio sam neviđeno popularan. Velika slava mi je udarila u glavu. Mnogo, baš mnogo novca sam imao odmah na početku svoje karijere i većinu sam trošio na piće, kocku i prostitutke. Ludilo je to, neopisivo ludilo”, – rekao je Čen.

Ova knjiga je nastavak prvog dela autobiografije slavnog kineskog glumca pod nazivom ‘Ja sam Džeki Čen’, koja je objavljena 1999. godine.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!